Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Maybe baby

Kategori: Allmänt

Molande svag mensvärk hade jag igår. Kan det vara ett tecken på något bra? Lite skumt att det skulle kännas efter bara en dryg vecka. Men min teori är att det kan vara nerverna som bildas där som känns. Det börjar ju bildas nerver och förberedas för grodan när man väl blivit befruktad. Min kropp har ju varit gravid förut så det kanske går snabbare just därför eftersom den vet vad den ska göra.

Jag tror att en befruktning ägt rum. Känner på mig det i kroppen.

En vecka är en evighet

Kategori: Allmänt

Varför går tiden så långsamt? En hel vecka tills jag kan testa mig. En vecka. Herregud!

Jag vill att det ska vara en groda där.

Jag har druckit 2 koppar kaffe till frukost de senaste dagarna och 1 kopp till på eftermiddagen. Grodor gillar inte kaffe. Men innan jag vet säkert så skruvar jag inte ner alltför mycket.

Vi har inte garderat oss helt för en befruktning, om man säger så. Vi borde haft sex några gånger till för att maximera chansen. Men vi får se. Simmarna klarar sig ju därinne ganska länge.


En vecka, kom igen, gå snabbt!

Ändrade vanor?

Kategori: Allmänt


Jag dricker för mycket kaffe. Men jag är inte villig att sluta förrän jag vet om det är en groda inuti mig. Det är som om jag skulle känna mig lurad om jag redan nu slutar med allt "farligt" som kaffe och varma bad. Godis är inte heller bra i för stora mängder. Godis är bara kemikalier och socker. Det är konstgjorda färgämnen och smakämnen, inte alls nyttigt för ett foster. Men just nu sitter jag och äter godis. Jag vill inte gå och hoppas för mycket och anstränga mig för att sedan få veta att jag inte är gravid. Jag vill leva precis som jag vill fram tills jag får veta. Gud vad jag längtar tills om 2 veckor för då vet jag. Kom igen!!!