Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Duerme un poco más...

Kategori: Allmänt

M sover, rätt skönt att gå upp själv och äta frukost och göra kaffe. Men efter en kvart börjar jag sakna henne och vill gosa. Längtar nästan efter att hon ska vakna. :) Hon är världens vackraste och mest underbara baby. Min babay. Vår baby. Vår tjej. Go tjej. Pirat-tjej. Kärt barn har många namn. Busitjej, gobit, bubblan, bumlingen, bubban...osv osv...

Är rätt nere men jag kämpar på. Måste tillåta mig att inte alltid vara på topp. Det är OK att ha 50% av sin normala ork och tempo. Helt OK. Men M gör mig glad, precis som P, min sambo.

Snart är det nyår och vi ska fira, vi tre. Familjen.

Åter här

Kategori: Allmänt

Sorry för dålig uppdatering. Ska bli bättre.

M sover just nu, för andra gången idag. När hon var nyfödd (upp till ca 2 mån) kunde hon sova 2-4 timarspass. Nu sover hon max 1 timme åt gången på dagarna men det är helt OK eftersom hon sover hela nätterna. 7 timmar inatt, till exempel.

 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Fullt upp med nytt hus har gjort att jag inte haft tid att blogga.

Huset är något sånär i ordning, vi ska bara köpa nya bokhyllor, fåtölj och lite annat småpyssel så blir det klart sen.

M mår bra och frodas. Växer bra. Mår bra. Sover hela nätterna sedan ca 6 veckors ålder. Ibland vaknar hon efter 5 eller 6 timmar, men det är kanske bara 1 gång i veckan. I natt sov hon 8 timmar. Oftast sover hon mellan 6½ och 8 timmar. Helt underbart, jag hade inte orkat annars. Jag tror att man får det man orkar med... eller så är man tvungen att orka med det man får, haha. Men vi har tur. Lite tror jag vi har bäddat för detta själva, vi har haft ett tänk som går ut på att vi vill ha en tjej som kan vara lite själv utan att bli otrygg och som man sova hela natten. I början när hon vaknade runt 03-04 lät jag henne gny och jag låg och vred mig i sängen så hon skulle höra att vi var där. Hon somnade då om i några timmar till. Ibland går det så långt att hon nästan börjar gråta och då tar jag upp henne och ammar. Sedan sover hon 3-5 timmar igen. Oftast är blöjan tom på natten så då slipper jag gå upp och byta.

Det är väl lugnet före stormen kanske... :)