Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har legat lågt med bloggning eftersom vi har besök. 8 pesoner totalt. Det lir mycket städning och matfix. Oj vad dyrt det är att mata 2 barnfamiljer. Bara frukostbrödet ahr hittills gått på över 100 kr. Men som tur är har de med sig en massa mat till barnen.

Visst är det kul med besök men det är skönt när de åker. Jag längtar, om man nu får vara så oförskämd och säga så. För grodan akn komma om 2 veckor. Kanske om 1½. Men denn kommer säkert 2 veckor sent. Jag kom 2 veckor sent och kanske brås den på mig.

Jag vill börja förbereda mig på grodans ankomst. Shoppa bilstolen och bäddmadrass, tvättlappar och något set med sängkläder. Det är det enda som ska köpas. Jag vill sanera bostaden efter besökarnas avfärd och boa in mig ordentligt. Vill att allt ska vara perfa när grodman kommer (jag säger grodman trots att det kan vara en tjej).
Ska åka och köpa lite fräscha blommor och yta ut de som är lite nedgångna. Ska verkligen storstäda. Skrubba och gno varje hörn. Vill känna att allt är rent i det hem där jag tar hand om grodan de tre första månaderna. Sedan flyttar vi till vårt hus!

Nu ska jag städa efter våra besökare. De är på stranden och jag stannade hemma eftersom jag vill ha lite lugn och ro. Lugn och ro= städa. Sedan kommer de och stökar ner igen. Undrar varför barn på 6-8 år inte kan sitta ordentligt i soffan. Soffkuddrana ligger på golvet efter ½ minut. Suck. Men visst är det kul med besök ändå.

Måndag

Kategori: Allmänt

Åkte för att köpa bilstol idag men den var slut i just rött. Jag vill ha en röd efetrsom den svar snyggast. Vi åker nog och kollar på något annat ställe eller så väntar vi till nästa vecka då de fått in dem igen.

Imorgon får vi storbesök. En familj med 2 barn. Dagen därpå kommer en till familj (fast bara pappan med två barn). De sistnämnda stannar 4 nätter. Ohej vilket sjå man kommer ha med fika, matfix och aktiviteter. Men jag ska inte stressa, det är inte kungafamiljen som kommer så de får finna sig i lite lugnt tempo. Vanligtvis brukar jag vilja handla hem allt så att ingen saknar något, och planera mat för alla dagar. Men nu tar vi det lugnt bestämde jag och P, vi ska ta dagen som den kommer. Saknas något så är det bara att åka och handla det då.

Shopping

Kategori: Allmänt

Var och handlade idag på Center Syd. hade följande på listan:

sovpåse
långa tröjor till mig
amnings-BH

Jag köpte 3 tröjor, långa, som jag kan ha dels nu och även efteråt (mycket smart att köpa kläder man kan ha även efteråt, tänk på det!), mascara, ögonskugga, mammaskjorta (som även passar bra efteråt), 2 amnings-BH och 2 amningslinnen. Hittade ingen sovpåse. Tror att IKEA har såna så jag får åka dit nån dag. 

Jag köpte amings-BH på H&M, 2-pack. Är lite besviken på att man inte kan prova dem. Jag fick hålla den mot brösten och försöka gissa mig till om den passar. Det blev 80B och jag hoppas den passar. Brösten kommer ju svälla en massa och om BH:na är för små ibland så har jag två amningslinnen också. Provade dem inte så jag hoppas det stödjer boobsen något sånär.