Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Vecka 28

Kategori: Allmänt

Enligt min beräkning (senaste mens) är jag i vecka 28 sedan i fredags. men jag har ju som sagt lirkat lite och går in i vecka 28 idag. Enligt ultraljudet går jag in i vecka 27 idag. Helt uppåt väggarna! Jag vet när jag hade min senaste mens. Så...vecka 28 idag alltså.

3 månader kvar. Lite knappt, om jag får gissa. Jag tror att den kommer runt den 20/8. Enligt ultraljudet kommer den 29/8. Vi får se...

Usch vad sunkiga korten såg ut, ser jag nu. Jag kunde tagit på mig något annat än myskläder. Jag går inte klädd så till vardags. Mer på morgonen innan jag gjort mig iordning. Bjuder snart på nytt foto.


Hjälp

Kategori: Allmänt

Jag är deppig. Jag får aldrig tillbaka min forna kropp. Musen blir aldrig lika funktionsduglig. Slapp och bösig. Usch. Jag vill ha kejsarsnitt.

Behöver lite peppning från er som fött barn, hur är sexet efter att man fött barn? Blir man så slapp därnere att mannen inte känner något? Hjälp mig.

Fredag

Kategori: Allmänt

Bilden togs för ca 2 veckor sedan. På bilden ser magen liten ut jämfört med när jag ser mig i spegeln eller tittar ner på den. Känner mig enorm. Det kan bero på att P tyckte att jag ser större ut än många andra gravida. Jag håller inte längre med. Han tycker nog det eftersom han är ovan att se mig med så stor mage. Jag är i vecka 27 och är inte ett dugg för stor. På kvällarna svullnar min mage dock upp och blir en ballong och då är den riktigt stor. Nästa morgon är den normal igen. Har inte fått bristningar ännu men de kommer väl. Lite jobbigt men det är så det är.