Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Glopisar

Kategori: Allmänt

Idag var M på stan för första gången. Vi har varit på köpcentra med henne 3 gånger samt tar med henne och storhandlar varje vecka men detta var första gången på stan. Jag ville dock inte vara ute så länge eftersom jag kände mig lite sunkig. Har inga snygga platta skor, har mest högklackat men eftersom jag har lite problem med höften så behöver jag platta stövlar.

Jag kände verkligen att folk glodde idag. Verkligen! Jag skulle vilja fråga någon vad de tänker, för jag har ingen aning om varför de reagerar som de gör. När jag frågar P så säger han att de tittar för att jag ser bra ut, haha. Han är för go´. Men allvarligt...jag glor inte på folk som har barn, även om de ser ut att vara 22. Är det det att jag ser ung ut? Men jag är 29 och även om nån kanske tror att jag är 22 eller så, skulle det vara så hemskt? Jag vill verkligen veta eftersom så många glor och så ofta. Jämt.

Kvällen ska avnjutas med en stor skål med godis (har redan ätit mer än hälften...) och lite jordnötter och bara slappa framför TV:n. Skönt.

Pensionärsjävel

Kategori: Allmänt

Efterkontroll igår. Enligt bm är det vanligt att det droppar lite och hon trodde att det skulle ge sig om nån månad. Jag hade ett sår kvar därnere och det skulle också ge sig snart trodde hon. Skönt. För när det fortfarande svider efter 8 veckor är man lite deppig. Ett sår ska ju läka snabbt, inte vara kvar efter 8 veckor tycker man. Speciellt eftersom jag bara fick 2 stygn. När jag var hos gyn mottagningen 10 dagar efter förlossningen (eftersom jag trodde att jag fått infektion men det var bara feber pga mjölkstockning) sade hon att jag läkt bättre än normalt. Det kändes bra, men nu har läkande stannat upp och då känner man sig uppgiven. Läser andra bloggar där nyblivna mammor börjar träna med mera och jag blir så deppig (mycket depp här!) på grund av dels såret down there och mitt bäcken som inte håller för annat än prommisar. Jag var så pigg och frisk under graviditeten men nu är jag en pensionär! Kan inte ens göra benböj utan att det gör ont i höften. Jag som slängde upp benen i tvätthon under sista grav.veckan när jag skulle tvätta fötterna. Jag var så rörlig. Men nu... jag är i stort sett rörelsehindrad förutom promenader. Jaja...det finns de som har det värre. Och detta kommer att ge sig. Men fram till dess ska jag deppa... huuhuu... :)

Glad gos

Kategori: Allmänt

Kändes bra att BVC-sköterskan sa att det syns att M mår jättebra!

Hon skrattar, jollrar och ler när man tittar på henne. Hon är glad en stor del av den vakna tiden. Klart hon kinkar också, men det måste man! Det gör även vi vuxna...

Hon väger 4750 g nu när hon är 8 veckor. Äter ju superbra!

Har sovit 6-7 timmar i sträck i flera nätter nu. Skönt för mig!

Hon är "enkel", ger mig mycket egentid, fast bredvid henne förstås. Hon är trygg bara av att man har henne bredvid. Men klart hon behöver mycket gos också och det får hon. hon tycker om att prata och skratta med mamma och pappa och det är så underbart! man skulle vilja veta vad hon säger...