Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Lilla busen är så sjuk. Hon vaknade inatt vid 2 och ville tussa tutten. Sedan tog det en halvtimme innan hon somnade igen på grund av snörvel och host. Hon hostar och snörvlar och nyser så man får ont i hjärtat. Min sjuka lilla snorbuse! Stackaren. Men så tapper och glad och pigg hon är.

Hon har ingen feber och hon har god aptit och är sprallig så jag ser ingen fara i sikte. Hon gör sina rumpestamp som vanligt. Gör andra ungar så? Något hon har gjort i kanske en månads tid nu är att hon, liggandes på rygg, lyfter rumpan och stampar ner den i golvet upprepade gånger. Sådär som vi vuxna gär när vi vill träna rumpan, men hon gör det snabbt. Hon är så söt när hon ligger och gör sina rumplyft.

P kommer hem tidigare idag och jag ska iväg på en kul/nyttig grej. Berättar mer sen.

Onsdag kväll

Kategori: Allmänt

M har blivit än mer sjuk idag. Hon sover nu men hostar och nyser titt som tätt. Hon snarkar pga slemmet i luftvägarna. Ingen feber. Hon har varit pigg idag så jag är inte orolig just nu. Men jag är ändå orolig. Inte så pass att vi åker in med henne dock. Men det känns hemskt, ja, jag har ont i bröstet av oro. Jag vet att hon klarar sig men jag är ju hennes mamma och jag mår inte bra när hon inte mår bra.

BVC-sköterskans ord gör mig fortfarande arg och ledsen. Hur kan man vara så missunnsam? (Hon sa att det är konstigt att M alltid sover 10 timmar i sträck samt äter så bra).

Nu är det sovadags. Slka läsa lite innan jag somnar, som vanligt.

Lekmatta

Kategori: Allmänt


Min lilla gobit. Hon älskar sin lekmatta från IKEA. Även babygymmet från IKEA är skojigt.
Med på bild har vi Fröken Mus (Från IKEA) och en Banan i pyjamas. Bananer i pyjamas fick P i present på skämt för några år sedan, då de var poppis. M älskar dem och tussar hejvilt på den lilla bruna "blasten" längst upp på bananen. En av bananerna syns längst upp på bilden.