Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Nyårsmål 2013

Kategori: Allmänt

*Leva hälsosamt
 
*Ha styrkan och närvaron att vara en bra mamma
 
*Inte svika eller sänka mig själv i relation till andra, dvs ha integritet och självrespekt i integration med andra
 

Nyårskväll

Kategori: Allmänt

Sitter och kikar bloggar och slötittar på TV, såhär på nyårsaftonskvällen. P är uppe och nattar vår dotter, hon somnar nog snart. När han kommer ner ska vi ta lite ostbricka (jag har tjuvstartat kan man lugnt säga...) och ett glas skumpa. Tveksamt om vi orkar vara uppe till 12 men vi ska i alla fall se senaste "På Spåret" som vi missade i fredags. Mer spännande än så blir det inte här och det är nog för mig. Jag gillar att ta det lugnt. Apropå lugnt..eller inte, så var jag barnvakt i 3 timmar åt en kompis barn i förmiddags. Känner mig smickrad att hon litar på mig, för det kan hon. Men ändå, vi har inte känt varandra så länge och hon har en 1-åring och en 3-åring som hon lämnar hos mig. Hon var verkligen tacksam och det känns extra bra att ställa upp då.
Mina nyårsmål då...de kommer i ett separat inlägg, för formens skull. 
 

Komma igång!

Kategori: Allmänt

Min kropp längtar efter träning. Mitt 3-månaderskort på gymet har gått ut och jag väntar lite med nytt. Kommer inte att hinna träna tillräckligt för att det ska löna sig med kort. Min fria tid vill jag tillbringa med dottern ju! Så det får bli hemmaträning. Jag fick band med 1-kilosvikter att fästa runt armar eller ben, handleder eller fotleder. Jag ska använda dem i kombination med annan träning vilket jag tror ger lite mer. Att ha dem runt handleden när man lyfter hantlar lägger ju på 1 kilo så jag inte behöver skaffa nya vikter till exempel. Mina muskler skriker efter att få jobba. Imorgon blir det ett omfattande pass.
 
Först nu börjar jag känna mig frisk. Tror faktiskt att jag hade uppåt 41 graders feber på julaftonskvällen och juldagen. Jag började till och med gråta, så kasst mådde jag i bilen på väg hem. Satt fullt påkädd med jacka, med täcke på mig och huvan uppdragen och frossade i 3 fucking timmar. Behöver jag nämna att jag inte kunde köra hem...