Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Yey, Gravid

Kategori: Allmänt, Gravid

Jag har de senanste dagarna fått allt fler graviditetssymtom.Jag har testat flera gånger och tänkt att om kroppen känns såhär så måste testet ge utslag. Men även om det varit negativt ( säkert pga att förväntad mens är först imorgon) så känner jag att jag är gravid. 
 
* Brösten ömmar 
* Jag mår mer illa för varje dag. Igår hade vi kalas för M och jag mådde illa av kaffet. Jag som är en kaffejunkie. 
* Det kliar i hårbotten och ovanför ena ögonbrynet. Ett udda gravidsymtom jag haft tidigare. Det var detta som fick mig att haja till för ett par dagar sedan. 
* Humörsvängningar. Från. Helvetet. 
 
Idag ska jag iväg och köpa nytt test. Det känns inte på riktigt förrän man fått strecket på stickan. Imorgon ska här testas och jag vet vad resultatet blir...
 
 

In case you missed...

Kategori: Allmänt

Hej, jag är en tjej på 33 år som hemskt gärna vill vara gravid. NU. 
Ifall någon missat det. 
 
 

Eat poo

Kategori: Allmänt

Jag åt bajs. Mår illa. 
 
För att göra historian längre...
M hade en kompis här på besök. Kompisen blev dålig i magen och gjorde i byxan. När jag torkade fick jag nog lite i håret, eller armen, vet ej vilket. Sen känner jag en konstig smak i munnen. Efter en stund känns det som om jag ska kräkas men har inte gjort det än. 
 
Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk av detta, om det nu var så att jag fick en klutt i munnen (uhää!). Om jag är gravid alltså... 
 
Det spänner och jag mår lite konstigt. Men. Under hela våren mådde jag lite illa, det spänner alltid därnere innan mens, jag är alltid yr när jag reser mig upp, jag har alltid humörsvängningar... Jag är alltså alltid gravid, men utan bullen i ugnen.