Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft sol, och vad passade väl bättre än en tur ut till dammen för att mata änder. Änder som inte behagade dyka upp, så fiskarna fick brödsmulorna istället. 
 
Mateus rosévin i glaset, snart är det mellofinal. Inget jag är särskilt sugen på att se, men det hör på något sätt till det svenska medborgarskapet att ha sett varje mellofinal. Hur ska man annars hänga med i snacket vid morgonfikat på måndag?
 
 

Dimman

Kategori: Allmänt

Det är helg men hela tillvaron tyngs av det där. Dödsfallet. Självmordet, för det var vad det var. 
Det är så sorligt att en ung människa får för sig att livet inte ska fortsätta mer. Jag har inte haft kontakt med honom på flera år, men ofta hört lite om honom, vad han jobbar med och lite annat. Jag har ofta funderat på sista tiden på att ta kontakt, det är ju så enkelt idag med facebook och mail och sånt. Jag vet att han kanske inte mått så bra, och jag tänker att om jag hade kunnat ta kontakt med honom så hade det kanske inte hänt. Man tänker så. Jag hade hellre sökt upp honom på facebook, istället för hans minnessida hos begravningsbyrån.
 
Tänk på varandra, även de som inte tillhör den närmsta familljen. Räck ut en hand och var en vän. Livet är kämpigt ibland men det kommer alltid goda stunder och man får leva för dem. 

Orättvist

Kategori: Allmänt

Igår fick jag beskedet att en kusin gått bort på ett tragiskt sätt. Han var yngre än jag. Jag förstår ingenting.
 
 Fan vad livet är orättvist. Kloka människor, som har hela liver framför sig. Det är orättvist, det är ett jävla lotteri.