Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Vecka 14

Kategori: Allmänt

En tung ryggsäck har lyfts från min rygg. Jag ser fram emot att graviditeten ska gå bra och att babyn ska komma under trevliga omständigheter :)  April eller maj blir det. Gick över 11 dagar sist och vill inte gå över igen. Jag blundade för överburenheten sist, och tog istället ultraljudets datumbestämning som riktlinje. Men jag vet ju när jag hade mens med mera. Denna gång ska jag inte alls gå efter ultraljudet, jag vet ju även denna gång när jag blev gravid. 
 
Börjar redan nu känna lite rädsla när jag tänker att den ska ut. Jag är bara i vecka 14 så nu får jag lugna mig lite. Allt kommer att gå bra, bara jag får lustgas. 
 
 
 
 

Äntligen fri

Kategori: Allmänt

Idag infinner sig en känsla av lättnad. Orsaken tycks säkert underlig för de flesta. Jag är nämligen glad att jag blivit uppsagd från mitt arbete. Jag har inte mått bra där på länge och nu blev jag uppsagd p.g.a. arbetsbrist. Jag får en frimånad med lön men med arbetsbefrielse, vilket känns bra. Sedan står jag till arbetsmarknadens förfogande igen. Vi får se om jag får jobb som gravid. Även om jag inte får det är det OK. Att ta det lugnt under graviditeten är det bästa. Jag vill inte jobba heltid men kanske kan man få ett deltidsjobb någonstans...

Vecka 12

Kategori: Allmänt

Allt verkar vara OK. Mår illa och så och har svårt för vissa typer av mat.