Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Går bra

Kategori: Allmänt

Nu när jag är i vecka 10 (det har gått lång nu!) är jag orolig för missfall. OK i vecka 5 eller 6. Det är ändå en sorg men på något sätt har man inte investerat lika mycket känslor. Efter ytterligare 5 veckor är man ganska säker fastän man inte borde. Men varför inte ta ut glädjen i förskott?
 
Inatt vaknade jag och var hungrig. Mådde inte illa och blev därför orolig. Men imorse kom illamåendet som ett pang bom i magen. Så nu kan jag vara lugn en stund i alla fall. 
 
Symtom:
 
- Illamående. Värst när jag är hungrig. Vaknar ofta på nätterna och måste upp och äta gröt. 
 
- Kliar i ansiktet. Speciellt ovanför ögonbrynen. 
 
- Stora bröst. Tur att jag har mina gamla BH:ar kvar. Jag fick A-kupa efter förra gravisiteten men nu är de B igen - för ett tag. 

Vecka 10

Kategori: Allmänt

Mår illa ungefär 12 timmar per dag. Resterande timmar är jag så tacksam för. Jag hasar fram, ganska apatisk och orkar inget. Äter en gång i timmen, går upp i vikt. Kan bara äta frukt, naturell yoghurt och liknande. Ren mat. Inga tillsatser. Absolut inget godis eller bakverk. Inget socker. Bara fruktsocker i frukt. Jag vill att den här perioden ska passera, jag vill inte må illa mer. 

Miniresa?

Kategori: Allmänt

Jag är så rastlös. Vill resa iväg någonstans. En liten tripp till Karlskrona kanske. Men jag mår illa och är rädd att det ska förstöra hela upplevelsen. Jag kanske ska boka in något om ca 5 veckor, när jag hoppas det värsta illamåendet lagt sig.