Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

-

Kategori: Allmänt

Jag har nog aldrig varit så deppig som nu. Helt kraftlös är jag. Det beror till stor del på hur jag blir bemött. Jag kan inte styra över hur andra bemöter mig. Jag har försökt, men jag kan inte gå och göra mig till. Jag sänder tydligen ut signaler som får det att se ut som om jag är en passiv människa som aldrig gör någonting. ALLS. Det tragiska är att väldigt många delar samma bild av mig. Och det har varit så i flera år. Man ska inte bry sig om vad andra tycker, men det har blivit för mycket. Jag har blivit hånad, mobbad och gravt underskattad. Och även om jag tror att folk ska inse med tiden att de har fel, så ändras inte deras uppfattning om mig. Vad är det hos mig som gör att andra ser mig som så oduglig? Jag ses som ointelligent, korkad, passiv, inkompetent, outbildad, idéfattig, beroende, klängig, aningslös, viljelös och oförmögen. 
 
Det dränerar mig totalt. Jag orkar inte med någonting.
 
Jag har sagt upp bekantskapen med två "kompisar" för att de behandlat mig illa. Varför ger sig folk på mig? Jag är ju snäll och generös. Sambon tror det beror på att man kan trampa på mig, och att jag haft oturen att träffa folk som utnyttjar detta för egen vinning. Jag säger inte ifrån. Jag blir så ledsen, känner mig så ensam. Jag har inte val annat än att vara ensam, för alla behandlar mig som en idiot. Till och med personalen på förskolan behandlar mig som en idiot. Alla gör det. Svärföräldrar, föräldrar, grannar, nya bekantskaper, bekanta, föräldrar till M:s kompisar och till och med sjukvården. 
 
Jag orkar inget just nu. Jag blir en trött och orkeslös mamma, en passiv mamma. Ja men se! Alla idioter får ju rätt i at jag är en passiv mamma. Jag blir som de behandlar mig! Jag orkar inte ens läsa något, har inte orkat på ett tag, så snart får de också rätt i att jag inte vet någinging om vad som händer i världen. Snart vet jag inte något om något. Så de får ju rätt, de här idioterna. Så bra!