Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Käk

Kategori: Allmänt

Jag har inte varit sugen på sött lika mycket under graviditeten som jag vanligtvis är. Dock har jag blivit akut sugen efter luncher eftersom jag får en sur smak i munnen varje gång jag äter något. Köpte en påse godis att ha på jobbet och åt upp den på 3 dagar. Det var antagligen bra, för jag är inte alls sugen längre på godis för det gav mig också en äcklig smak. Efter att det söta var borta kom en ful kemikaliesmak och tog över. Fy!

Igår köpte jag en ask läkerol för att bli kvitt det sura. Åt 6 bitar på jobbet, under eftermiddagen. Skulle jag inte ha gjort. Ni vet att det står "överdriven komsuntion kan ha laxerande effekt"?! 6 bitar är tydligen "överdriven konsumtion". I´m telling you!

Jag undviker sött till maten. Dvs läsk, socker och sylt i filen och även pasta, ris och potatis i större mängder. Därför kan man unna sig sött när suget väl sätter in. Idag blir det därför kanske en semla. Eller glass. Blev lite sugen på att köpa hem glass och strössel. Lite sådär lyxigt. Mat måste man lägga lite extra pengar på, det är livskvalitet!