Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har legat lågt med bloggning eftersom vi har besök. 8 pesoner totalt. Det lir mycket städning och matfix. Oj vad dyrt det är att mata 2 barnfamiljer. Bara frukostbrödet ahr hittills gått på över 100 kr. Men som tur är har de med sig en massa mat till barnen.

Visst är det kul med besök men det är skönt när de åker. Jag längtar, om man nu får vara så oförskämd och säga så. För grodan akn komma om 2 veckor. Kanske om 1½. Men denn kommer säkert 2 veckor sent. Jag kom 2 veckor sent och kanske brås den på mig.

Jag vill börja förbereda mig på grodans ankomst. Shoppa bilstolen och bäddmadrass, tvättlappar och något set med sängkläder. Det är det enda som ska köpas. Jag vill sanera bostaden efter besökarnas avfärd och boa in mig ordentligt. Vill att allt ska vara perfa när grodman kommer (jag säger grodman trots att det kan vara en tjej).
Ska åka och köpa lite fräscha blommor och yta ut de som är lite nedgångna. Ska verkligen storstäda. Skrubba och gno varje hörn. Vill känna att allt är rent i det hem där jag tar hand om grodan de tre första månaderna. Sedan flyttar vi till vårt hus!

Nu ska jag städa efter våra besökare. De är på stranden och jag stannade hemma eftersom jag vill ha lite lugn och ro. Lugn och ro= städa. Sedan kommer de och stökar ner igen. Undrar varför barn på 6-8 år inte kan sitta ordentligt i soffan. Soffkuddrana ligger på golvet efter ½ minut. Suck. Men visst är det kul med besök ändå.