Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Fredag

Kategori: Allmänt

På bara en vecka tycker jag mig se att grodan putar ut mer och mer när man spänner magmusklerna. ja, alltså när man lutar sig lite bakåt, för då putar grodan ut mellan magmusklerna. Det är kanske inte så konstigt, klart den växer. Men det är kul att se skillnaden. Och idag upptäckte jag, när jag speglade magen på jobbtoan, att jag fått mer framträdande blodådror på magen. Såna små saker som man tycker är häftigt. Har dock inte fått den bruna linjen från naveln och neråt än.

I veckan berättade vi för svärföräldrarna. Fast vi behövde inte berätta, svärmor kom och tog mig på magen utan att vi ens sagt något. "Vad är det här", sa hon. "Hur vågar du, tycker du jag har blivit tjock", skämtade jag.
Hon sa att hon såg det på en gång. De har redan 4 barnbarn men de blev glada. P är minstingen (han är snart 36 och hans bröder är 40 och 42) så det är klart att det blir kul för dem att vi får vårt första barn. Svärmor blev sugen på att handla bäbissaker på en gång. Och sticka! jag älskar hemmastickat, unika saker. Jag betalar gladeligen för garn om hon stickar något. Sen finns det mycket fint i butikerna också, men jag är svag för det lite gammeldags unika. Näe jag var liten sydde mamma kläder till mig (det mesta var förstås köpt). Jag har någon klänning kvar som jag hade som 1-åring. Får vi en tjej så kan hon ha den. Då är det kul att man sparat grejerna.   


Fredag kväll idag. Ska ta ett glas vin och bara slappa. Skoja bara. Bara slappa.