Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Glopisar

Kategori: Allmänt

Idag var M på stan för första gången. Vi har varit på köpcentra med henne 3 gånger samt tar med henne och storhandlar varje vecka men detta var första gången på stan. Jag ville dock inte vara ute så länge eftersom jag kände mig lite sunkig. Har inga snygga platta skor, har mest högklackat men eftersom jag har lite problem med höften så behöver jag platta stövlar.

Jag kände verkligen att folk glodde idag. Verkligen! Jag skulle vilja fråga någon vad de tänker, för jag har ingen aning om varför de reagerar som de gör. När jag frågar P så säger han att de tittar för att jag ser bra ut, haha. Han är för go´. Men allvarligt...jag glor inte på folk som har barn, även om de ser ut att vara 22. Är det det att jag ser ung ut? Men jag är 29 och även om nån kanske tror att jag är 22 eller så, skulle det vara så hemskt? Jag vill verkligen veta eftersom så många glor och så ofta. Jämt.

Kvällen ska avnjutas med en stor skål med godis (har redan ätit mer än hälften...) och lite jordnötter och bara slappa framför TV:n. Skönt.