Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag fick M för första gången på länge åka sele på P´s mage. Hon gillar!! I början satt hon med huvudet inåt bröstet och bara sov. Nu är hon så stor och medveten så hon kikar runt, huvudet vrider hon nästan varvet runt för att se allt roligt. Lampor i affärer är kul! Alla människor, alla saker... oj vad intrressant det är! hon har aldrig varit ledsen i vare sig selen eller när vi har henne i bilstolen i en kundvagn. Sorlet från affären är väl lugnande. Hon är så duktig, så lugn och nyfiken. 

Vi är uppe i 3 måltider per dag nu. Alltid med bröstet efteråt dock. Morgongröt, sedan lite puré till lunch och gröt igen till kvällen. Hon tussar dock minst lika mycket som innan, mina bröst bara växer av den ökade produktionen. Nu, från och med imorgon, tänkte jag, ska jag utöka till 4 måltider per dag. Hon ska få lite puré även vid 4-5-tiden. 

I helgen kommer kanske besök, P´s bror och hans familj bestående av fru och två barn, killar på 6 och 8 år. Riktigt ouppfostrade ena, sorry... Men som de gormar och har sig kan man knappast kalla dem väluppfostrade. Men men. Det kommer nog bli kul. 

Föräldragrupp imorgon. Godnatt.