Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Baby A

Kategori: Allmänt, Baby

Baby A är nu 3 månader. Hon är sprallig som få, glad och pigg. Och tuttig, precis som storasyster. En skillnad är dock att baby A äter snabbare. Storasyster kunde uppehålla sig vid tutten hur länge som helst. Baby A äter och sedan släpper hon taget och vill vara social. Hon pratar mycket, mycket... Hon söker ögonkontakt och snackar otroligt mycket. Hon tjuter och jamar och snackar, speciellt när hon ser storasyster.
 
I söndags, en dag innan sin 3-månadersdag, skrattade hon för första gången sitt första gapflabb, helt okontrollerat skratt. Hon skrattade åt storasyster när hon hoppade ner från soffan, om och om igen. Det blev nog lite för mycket känslor på en gång, för skrattat övergick i någon slags osäkert gråtskratt. Skrattat har hon gjort innan, gett ifrån sig små tjut, men det här var okontrollerat, sådär som när man inte kan hålla mot. 
 
Baby A är stark. Hon "står" på benen, väldigt stadigt, om man håller henne. Hon spänner sig mycket och jag ser framför mig att vi kommer att få problem med en energisk liten tjej. Problem och problem, om man jämför med M menar jag. Hon var sen med att krypa och man behövde inte passa henne och vara orolig att hon skulle välta saker och trilla hela tiden. Hon var lugn, även som baby. Baby A är detso mer vild, hon har bus i blick och ser sin storasyster och vill göra likadant. M hade ingen förebild, medan baby A ser sin vilda storasyster som flänger och hoppas runt som en tok. Klart att hon får inspiration därifrån. Bäst att njuta av lugnet medan man kan.