Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Resan påbörjad

Kategori: Allmänt, Kost, Träning

Nu är jag på väg mot ett hälsosammare liv. Jag är snart där jag var för ett år sedan, dvs minimalt med socker (godis ibland är OK) och kolhydrater och träning 3-4 gånger i veckan. Smal ska jag bli. Jagvill inte behöva be om ursäkt för det. Jag har en smal kroppstyp, magerlagd kroppstyp, som en läkare sa. När jag bara lägger på mig några kilon så hänger det och jag har i detta nu celluluter över hela kroppen. Bara av att ha gått upp ca 6 kilo. Jag har celluliter på överarmarna, på magen, på ryggvalkarna, på låren. Ja, överallt. Tyckte till och med, på allvar, att jag såg vågor av cellisar i ansiktet för några veckor sedan när det var som värst. 
 
Nu har jag i alla fall påbörjat min resa och om allt går bra och jag känner mig lite mer fit i helgen så ska jag ut och handla ett par byxor. Ja, som en belöning. 
 
Jag vill poängtera att jag tycker runda former är fina. En del är jättefina i sina runda former, även om de är så kallat överviktiga. Det är bara det att jag inte mår bra av det. Och det måste man få tycka. Anser någon att jag hetsar eller triggar så snälla läs inte min blogg. Jag berättar om mitt liv och min kamp för att må bra. Det måste jag få göra.