Powerpuffen

2-barnsmamma som lever för de små ögonblicken. Älskar trädgård, mat och vin.

Vad är nytt?

Kategori: Allmänt, Gravid

Idag har babyn rört sig lite mindre än vanligt. Jag är lite orolig, även om den rör sig just nu. Om den inte kommit igång imorgon ringer jag nog till förlossningen. 
 
Vad mer? Jag har fläskat till mig rejält. Och det bara den senaste veckan. BM sa ju för en vecka sedan att abbyn kommer närsomhelst. Hon trodde inte ens att jag skulle komma på den inbokade kontrollen i onsdags. Då kände jag; nu är det fest! Jag har ätit godis varje dag som om det vore den sista innan babyns ankomst. Väger nog 67 vid det här laget. Jag  mår dåligt av det. Ansiktet är som en amöba, låren har aldrig varit så feta. Babyn har väl blivit 4 kilos vid det här laget. Efter bara en veckas godisätande. Usch. Sån här vill jag inte åka till förlossningen och föda en baby. Komma hem som ett fläskberg, hur stor glädje känner man då? Jag har ingen energi just nu.
 
Ischiassmärtorna är lamslående. När de slår till tvingas man ner på golvet. Man golvas, bokstavligen. Benen bär inte, det känns som om höften vrids ur led. Smärtan i ljumskarna är lika illa. Jag har gråtit över smärtorna och orkar snart inte längre. Idag fick P laga kvällsmaten själv medan jag satt på en pall bredvid. Vågade till slut inte resa mig eftersom jag varje gång jag ställde mig upp fick så ont. Jaja, det kommer att verka löjligt i efterhand, men just nu knäcker det mig. 
 
Men...bara babyn mår bra så är allt OK. Det trista är att jag inte har några som helst känningar. Inga smärtsamma sammandragningar. Ingen slempropp. Jag börjar känna att det inte blir något av det här. Har babyn ångrat sig?
 
Kommentera inlägget här: